DAKONDERHOUD

De aanschaf van dakbedekking is vaak een hele investering, vanzelfsprekend wilt u dan ook dat uw dak zo lang mogelijk mee gaat.
Wilt u graag de maximale levensduur van uw dak behalen, en de kans op lekkage en schade aan uw dak zo veel mogelijk verkleinen?
Dan is periodiek dak onderhoud van groot belang. HOFMAN DAKBEDEKKING  kan u het complete dak onderhoud uit handen nemen, zo heeft u hier geen omkijken meer naar.

Een abonnement afsluiten voor dak onderhoud.

 

HOFMAN DAKBEDEKKING kan het complete onderhoud van uw dak verzorgen. Daarbij kunt u rekenen op de volgende diensten:

  • Zuiveren van dakoppervlakten van voorwerpen, flessen, stenen, enz.
  • Onderzoek van de dakhuid en de naadverbindingen van de dakbanen op dichtheid.
  • Onderzoek van de randaansluitingen, expansievoegen, afsluitprofielen, aansluitingen op lichtkoepels, aansluitingen op schoorstenen en doorgangen op dichtheid.
  • Reinigen van de dak afvoeren resp. dakgoten.
  • Onderzoek van het dakoppervlak op mechanische beschadigingen, chemische vervuilingen, scheuren door verzakken, bijzondere veranderingen.
  • Kosteloos uitvoeren van kleine onderhoudswerkzaamheden.
  • Het opmaken en verstrekken van een inspectierapport.

Wij verzorgen het dak onderhoud van zowel bedrijven als particulieren in de regio Nijmegen en omgeving. Wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact met ons op door middel van het contactformulier, bellen kan natuurlijk ook! Wij informeren u graag over de meest geschikte oplossing van dak onderhoud voor uw woning of bedrijf.

Als u een groter dak of daken heeft, of andere wensen wat betreft dak onderhoud kunnen we dit meenemen in het onderhoudscontract en maken we een offerte op maat. U kunt hierbij denken aan het reinigen van de dakramen, dakkapellen, boeiboorden, enzovoorts.